Herhalingscursus

Informatie

Na het behalen van het diploma Eerste Hulpverlener is het belangrijk om uw vaardigheden op peil te houden. Uw diploma is maar twee jaar geldig. De vereniging biedt u de mogelijkheid om tijdens de herhalingslessen uw kennis en vaardigheden (competenties) te vergaren om voor een diplomaverlenging in aanmerking te komen. Wij organiseren elk najaar circa vierentwintig herhalingslessen, verdeeld over vier groepen gediplomeerde Eerste Hulpverleners. Mocht u in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma en het u leuk lijkt om in een leerzame omgeving uw vaardigheden op peil te houden, dan bent u van harte welkom bij onze vereniging. U kunt hiervoor contact opnemen met onze secretaris, Yvonne Hofman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mocht u ervoor kiezen om niet jaarlijks herhalingslessen te willen volgen, dan kunt u ook één keer in de twee jaar een competentietoets afleggen. Realiseer u dan wel dat de mogelijkheid bestaat, indien u niet voldoet aan de door het Oranje Kruis gestelde richtlijnen, uw diploma niet voor verlenging in aanmerking komt. U kunt hiertoe een verzoek indienen bij de secretaris, Yvonne Hofman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Data

De data voor het seizoen 2021-2022 worden op dit moment nog ingepland en zullen bekend gemaakt worden aan onze leden via een uitnodiging plus publicatie op deze webpagina. 

Om te grote en/of te kleine groepen te voorkomen is het belangrijk om voor afmelding of eventueel wisselen van groep contact op te nemen met Trea Gols. Aanvang van alle lessen is om 19:30 uur.